Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7

Ni na zalogi

Šifra: 200925D Kategorija: Oznaka:
1 5 10 25 50

The Void

petek, 25. september ob 23:00

Delavnica nočne rekreacije ob glasbeni spremljavi. Vadbo vodijo voditelji na odru ob umetniški inštalaciji.
Obiskovalce prosimo, da upoštevajo vsa priporočila in skrbijo za svojo ter varnost ostalih udeležencev.
Na vhodu se bo merila temperatura.V primeru kašlja, povišane temperature ali težjega dihanja, prosimo ostanite doma.

 

“Pridte na moj brzdej, dam flašo šnopsa” — Selgor

“Kdor visoko od drevesa pade kot golob dvakrat da.” — ofnana_pesa

“Džabe ti svoboda gibanja če nimaš dnarja za acid.” — S. Cortéz

MISTAKES
SELGOR b2b OFNANA_PESA
DOUCHEAN

MISTAKES / @lesmistakes
Elektronski duo po definiciji, a punk po namenu obstoja — svojo prisotnost kažeta z inovativnimi koncepti in brisanjem meja med žanri. Kot avtorja se (ne)podpisujeta pod številne audio-vizualne projekte na trgu in v podzemlju, na odrih poleg velikanov kot so Pendulum, Snoop Dogg in Helge Schneider, zadnje leto pa sta osredotočena predvsem na kreacijo svojega LP prvenca “LUNA”. Na dolgi rok po stilu bolj radio-friendly projekt, z umirjenim karakterjem, ki pa se v klubu rad pridružuje temni strani svojih korenin in si prizadeva za kaos. Dark, twisted, heavy disco music.

SELGOR & OFNANA_PESA / @selgordj @ofnana.pesa
Gorenjska techno slavčka, člana KRDM, Chagga Records in Tektonike sta poznana po temačnih in trdih ritmih. Na drugi ediciji Tektonike sta prvič odvrtela set s hrbotm ob hrbtu, moči pa sta kasneje združila še mnogokrat. Skupaj štejeta ducate glasbenih izkušenj iz precej raznovrstnih žanrov, združuje pa ju predvsem ljubezen do podzemeljskih viž.

DOUCHEAN / @douchean
Mlad producent in DJ iz Kranja, ki skozi umazane, distorzirane sintetizatorje in razbijaške ritme raziskuje abstraktne sonične oblike ter neznane pokrajine. Zgodba ga pelje skozi vse možne inkarnacije temačne podtalne plesne glasbe, za njegov zvok pa so značilne močne emocije in velika mera eksperimentalnosti.

X
X
X
X
X
X