Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Zaradi popisa obiskovalcev po priporočilih NIJZja, smo omejili nakup na največ dve vstopnici na osebo. Seveda pa lahko nakup opravi več obiskovalcev hkrati.Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

12

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 12 kulturnih pik.
Šifra: 201010 Kategorija: Oznaka:

Sfiltrom

Koncert ob 25. obletnici ustanovitve skupine

sobota, 10. oktober ob 20:00

Koncert ob 25 letnici ustanovitve kultne Slovenske art rock skupine Sfiltrom. Skupina je redno delovala v drugi polovici devetdesetih in prvem desetletju drugega tisočletja ter izdala dve plošči ‘Otroci bogov’ in ‘Nekoč boš srce Ljubljane’. Avtorska glasba skupine je še danes edinstvena v slovenskem prostoru, njena zmes art in prog rocka, klasičnih prijemov ter umirjene spevnosti in udarnosti pritegne pozornost in je ne izpusti.

“V Izštekanih je Jure Longyka ob gostovanju skupine dejal, da je njihova glasba čisti užitek. Še vedno je tako in upajmo, da bo tako tudi ostalo. Veselimo se prihajajočih koncertov in zaželimo si, da bodo tudi na tretji plošči storili še en korak naprej. Njihovi koraki niso le stopicljanje, temveč konkretni koraki ponosa, ki za mnoge slovenske skupine predstavljajo velikanske poskoke.”

Matic Slapšak, ŽVPL
, (povezava)

Tretje plošče sicer ni, bo pa koncert ob četrt stoletja, v CSKFP, na istem odru, na katerem ste Sfiltrom lahko zadnjič videli pred petnajstimi leti.

Člani zasedbe so mnogim gotovo znani tudi iz drugih glasbenih skupin široke palete zvrsti (Katalena, B&T Music, Orkester mandolina Ljubljana, Jarc Gregorin trio, Andropavza, Babewatch, Krog, …):

Breda Božič, vokal
Diana Filipovič, vokal
Boštjan Narat, kitara
Jaka Jarc, bas kitara
Marko Klemenčič, klaviature
Robert Rebolj, bobni
Blaž Gregorin, bobni

Vabljeni na edinstveni koncert.

X
X
X
X
X
X