Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Zaradi popisa obiskovalcev po priporočilih NIJZja, smo omejili nakup na največ dve vstopnici na osebo. Seveda pa lahko nakup opravi več obiskovalcev hkrati.Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

6

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 6 kulturnih pik.
Šifra: 201024D Kategorija: Oznaki: ,

The Soundglasses – Oasis Tribute

sobota, 24. oktober ob 21:00

THE SOUNDGLASSES – Music Of Oasis

Britansko rock skupino Oasis sta leta 1991 ustanovila brata in glavna člana Liam in Noel Gallagher. Svetovno slavo si je skupina zagotovila z pesmimi kot so Wonderwall, Don’t Look Back In Anger, Slide Away, Live Forever, Cigarettes And Alcohol in mnogimi drugimi. Po svetu so prodali več kot 70 milijonov albumov. Leta 2009 je skupina Oasis razpadla.
Leta 2012 se je z namenom preigravanja njihovih pesmi zbrala peterica prijateljev iz okolice Nove Gorice in ustanovila skupino THE SOUNDGLASSES – prvo in edino skupino v Sloveniji, katera preigrava največje hite skupine Oasis.
Po manjši začetni menjavi članov leta 2014 je skupina ostala nespremenjena do leta 2019, ko se je peterici pridružil še šesti član na klaviaturah. Fantje imajo za seboj že kar nekaj koncertnih nastopov. Z vsakim nastopom pa poskrbijo, da obiskovalci dobijo dobršno mero pravega britanskega pop/rocka.

X
X
X
X
X
X