Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Zaradi popisa obiskovalcev po priporočilih NIJZja, smo omejili nakup na največ dve vstopnici na osebo. Seveda pa lahko nakup opravi več obiskovalcev hkrati.Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

8 6

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 6 kulturnih pik.
Šifra: 201115K Kategorija: Oznaka:

Bešamel: Skoraj nič novega

nedelja, 15. november ob 20:00

Glasbeno-gledališki duo Bešamel sestavljata igralka Barbara Ribnikar in pianist Joži Šalej, kot zunanje oko in uho pa se jima občasno pridruži režiserka Zala Sajko.
V programu “Skoraj nič novega” svoje avtorske verze in melodije družita z ljudskimi ter s citati literarne in glasbene zapuščine minulega stoletja. Poleg koščkov Fernanda Pessoe bomo tokrat premierno slišali ščepec Kurta Weilla.
Preko partiture za klavir in dva glasova se bomo poigrali s človeškim hlepenjem po novih informacijah, produktih, doživetjih… in se vprašali, ali se najpomembnejši dogodki v naših življenjih zgodijo zunaj ali znotraj nas.

Facebook // Instagram

X
X
X
X
X
X