Vstopnica: Cherry Wine feat. Jimi Rasta, sreda 29. maj ob 21h

POPUST 30%
10€ 7€
Nastopila bo slovenska tribute skupina Cherry Wine, ki izvaja glasbo legendarne pevke Amy Winehouse. 8-članski orkester prekaljenih glasbenikov s pevko Majo na čelu poustvari nesmrtno muziko mnogo prezgodaj preminule Amy. Ob tej priložnosti bo zasedba zaigrala skupaj s posebnim gostom, na tolkalih se jim bo pridružil glasbenik in slikar Jimi Rasta, ki ima v galeriji CSK France Prešeren svojo slikarsko razstavo Glasba v slikah(na ogled do 15. junija 2019). Nastopu Cherry Winebo sledil prav poseben program: spontano preigravanje pesmi glasbenikov, ki so upodobljeni na slikah omenjene slikarske razstave, lahko pa bomo slišali tudi kako skladbo z novega Jimijevega albuma After Party, ki je izšel 15. maja letos.
Celoten dogodek se bo začel ob 21. uri z nastopom priznane tržaške pianistke Carmen Anastasio in plesno točko Vanese in Maše.
Več o zasedbi Cherry Wine.

CSKFP Facebook

Vstopnice po 7€.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni potrebno tiskati, a v kolikor želite jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

10 7

198 na zalogi

Šifra: 190529 Jimi Rasta Kategorija: Oznaki: ,