Vstopnica: Ice on Fire + Fat Butlers, 27. maj ob 21h

POPUST 29%
7€ 5€
Popust velja še 1558911599

KONCERT

27. maj ob 21h

“Led na ogji” so pršli na idejo, da vam konec maja ponudijo edinstven večer. Zato bodo 27. ga maja nastopili v CSKFP na Trnovem v Ljubljani, zraven pa so povabili še dobre frende “debele kelnarje” oz. Fat Butlers.
Edinstven koncert? V kakšenem smislu?
Vsi vemo, da so fantje lani izdali svoj prvi album, imel ognjeno dobre špile po festivalih, kjer so spoznali Tilna, zdej 5.člana benda, čez zimo pa so ustvarli že skori celo novo plato. Konec maja se začnejo spet koncertiči in zakaj ne bi začel na polno v Ljubljani? Vsi mamo radi bolano Ljubljano. No pač…….Komplet cela plata Dobro v Slabem + spešl coverji + nov material + nov vajb + kar neki presenečenj.

Povej mi prjatu, a ti veš kaj je drum battle? Če ne, prit 27. maja
Povej kolegica a ti veš kako zveni Ponos če ga poje 3-4 folka? Zveš 27. maja.
Povej prjatu….. a ti poznaš kakega Kralja in Kraljico k bi si upal špilat z nami? Ju boš spoznal 27. maja.

Prjatu, zate to delajo fantje. Rekl so da ti morjo dat neki res hudga. Ampak pazi, prostora je samo za okoli 200 folka, tak da hitr po karte. Sej so sam 4evre. Haa, še pivo je dražje v Ljubljan.

Vidmo se 27. maja v CSKFP! Ulet prjatu.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni potrebno tiskati, a v kolikor želite jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7 5

191 na zalogi

Šifra: 190527 Ice on Fire + Fat Butlers Kategorija: Oznaki: ,