Vstopnica: Predsedniški kandidat Kramp, torek 28.5. ob 21h

POPUST 17%
12€ 10€

PONOVITEV
torek, 28.5. ob 21

Predsedniški kandidat Kramp

Predsedniški kandidat Kramp je žgečkljivo zabavna gledališka komedija, ki skozi lik edinega protagonista humorno in hudomušno komentira domače in globalne družbeno-politične razmere ter čas v katerem živimo. Kot razkriva že naslov, je junak predstave predsedniški kandidat, ki s svojim neposrednim pristopom, političnimi stališči, provokativnimi in kontroverznimi zamislimi in nenazadnje tudi s svojim videzom močno spominja na aktualnega predsednika ZDA.
Celotna predstava je pravzaprav nastop predsedniškega kandidata na eni od postaj predvolilne kampanje, kjer Leopold Kramp občinstvu v karakteristično bombastičnem in ne najbolj politično korektnem slogu predstavlja svojo vizijo prihodnosti Slovenije. Pri tem ne skopari s samohvalo in poveličevanjem svojih izjemnih sposobnosti na tako rekoč vseh področjih. Je populist v najbolj žlahtnem pomenu besede, saj govori reči s katerimi se mnogi strinjajo, le da redki o tem govorijo naglas. Predstava duhovito komentira številne kronične težave naše družbe in nerodnost ter vprašljivo učinkovitost tradicionalnih akterjev na domačem političnem prizorišču. Občinstvo se ob navihanih bodicah, ki jih predsedniški kandidat stresa vsevprek seveda predvsem zabava, a predstava gledalce obenem tudi osvobaja spon pretirane politične korektnosti, ki pogosto omejuje možnosti odkritega in konstruktivnega dialoga o pomembnih rečeh. Gre torej za komedijo, ki gledalce nasmeji, poleg tega pa odstira tenčice, ki zastirajo nekatera pomembna družbeno-politična vprašanja. Humor, ki se napaja pri politiki in politikih, je bil med občinstvom vedno zelo priljubljen.

ZASEDBA

Dramsko besedilo in režija: Iztok Lovrić
Igra: Damjan Stamenovič – Enzo

VSTOPNICE

V predprodaji 10€
Na dan dogodka 12€

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni potrebno tiskati, a v kolikor želite jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

12 10

100 na zalogi

Šifra: 190528 Kramp Kategorija: Oznake: , ,