Trnovfest – Glia + Teodor G.

elektronika

Trnovfest – Glia + Teodor G.

sobota, 15. avgust ob 01:00*

Če vas Marija ne bo vzela v nebo, bosta za prehod med stadiji poskrbela Glia in Teodor G.

Glia

GLIA je ena izmed najprodornejših techno dj-k pri nas.
S svojimi seti je med drugim navdušila v Zrćah, Dubrovniku, Barceloni, Valenciji in v večih klubih prestolnice techna, Berlinu! Domačo publiko je razmigala na Stellarbeatu, Kurzschlussu in številnih drugih techno dogodkih, kjer si je oder delila z imeni kot so Coyu, Reiner Zonneveld, Umek, Insolate, David Morales, Marko Nastič … Pohvali se lahko s setom na Ibiza Sonica Radio ter nastopu v enem najbolj priznanih berlinskih klubov Griessmuehle. Poleg izvrstnega glasbenega izbora na odru, se odlično znajde tudi za studijsko mešalno mizo. Navdušenje nad analognim zvokom se sliši na izdajah na Toxic Recordings in Deepnd Records, ki so poskrbele za njen preboj na Beatportovih Techno top 100 lestvice in jo uveljavile kot odlično producentko.

GLIA
https://soundcloud.com/djglia
https://www.instagram.com/glia.official/

Teodor-G

Teodor G.
(Dear Deer Records, Grossstadtvögel, Stellar Fountain, Clinique Recordings, Submarine Vibes,)

Poti so ga vodile po različnih sferah glasbe vse od igranja basa do spreminjanja le tega v širok spekter elektronske glasbe, kjer je začel ustvarjat z analognim zvokom. Le ta odpira čakre in pošlje človeka v trans in ekstazo. Uvršča se v zvrst te glasbe, ki prodira vse od housa pa do techna v progresivnem in melodičnem načinu, saj želi z raznovrstno strukturo različne produkcije pokazati v čem sam najbolj uživa, ter kako lahko sleherni človek uživa v ritmih in potovanju po različnih dimenzijah svojega elektronsko usmerjenega uma.
Kot zmagovalec prvega StellarBeat tekmovanja, si je kasneje oder delil s Sander van Doornom, David Moralesom, Valentinom Kanzyanijem,… V treh letih produciranja pa je bil podprt s strani: DTS- deep tech station, Chill Masters, Stay See, ILona Maras, Blake Jarrell, Richie Hawtin, Max Graham, SASCH BBC,… Izdaje avtorske glasbi ima na založbah Dear Deer records, Submarine vibes, Grossstadtvögel, Stellar Fountain, Clinique Recordings,..

FB: https://www.facebook.com/teodorgmusic/
SC: https://soundcloud.com/teodorg
BP: https://www.beatport.com/artist/teodor-g/604149

 

200815 vstopnica Glia Teodor G

X
X
X
X
X
X