TrNOVfest 2019 – 26. avgust

Za vsako vstopnico kupljeno v predprodaji, vam podarimo brezplačno pijačo po izbiri.

Za vsako vstopnico kupljeno v predprodaji, vam podarimo brezplačno pijačo po izbiri.

Leteči potepuhi

Leteči potepuhi so slovenska glasbena skupina, ki izvaja pop rock, blues in country. Nekaj časa so bili spremljevalna skupina Adija Smolarja.

Leteči potepuhi so po 15-tih letih ponovno aktivno „zaživeli“ v letu 2015, pred tem so vsi sedanji člani zasedbe razen originalnega pevca Klemena Tičarja že od leta 2008 delovali v skupini Mestni postopači, katere ustanovni član je kitarist, pevec,in avtor avtor Dejan Došlo. Mestni postopači so bili nekakšna nadaljevanka in izpeljanka imena originalnih Letečih potepuhov in ker je Dejan Došlo že z Letečimi potepuhi od leta 1994 v navezi s slovenskim kantavtorjem Adijem Smolarjem je tudi zasedba Mestnih postopačev bila tako spremljevalna kot tudi studijska skupina Adija Smolarja . Z imenom Adi Smolar& Mestni postopači so posneli v obdobju od leta 2007- 2011 dva albuma , vmes v letu 2008 pa so posneli še svojega prvega in edinega z naslovom DOBRODOŠLO. Na tem albumu je bil glavni pevec Dejan Došlo, ki se je že kot pevec preizkusil s še takratnimi Letečimi potepuhi v pesmih Kurja lojtra, Jedrt itd…

Gušti

Znan je predvsem po številnih uspešnicah, ki jih je napisal za slovensko rock skupino Big Foot Mama (Led s severa, Nisem več s tabo, Fenomen, Garbage (hip hop med nogami), Črn tulipan, Mala nimfomanka), sodelovanje s pevkama Polono Kasal (Vedno zame, Mine leto, Makova polja) in Emo Gabro (Sjene) ali kot samostojni izvajalec. Skladbe občasno piše tudi za druge izvajalce, je avtor uvodne špice televizijskih nanizank Naša mala klinika in Nova dvajseta, ustvarjal pa je tudi glasbo za gledališče in film.

Za vsako vstopnico kupljeno v predprodaji, vam podarimo brezplačno pijačo po izbiri.

X
X
X
X
X
X